Freespee

Skydda ditt barn på Internet

I augusti 2008 utgavs boken “Skydda ditt barn på Internet” av ICA bokförlag. Boken är skriven av säkerhetsexperten Per Hellquist och journalisten Dag Öhrlund.
bokens hemsida kan man läsa följande:

“Lär ditt barn att skydda sin identitet och inte lämna ut mer personlig information än vad som är absolut nödvändigt. Personnummer, fullständigt namn, adress och telefonnummer ska aldrig lämnas ut till någon man inte känner.”

Freespee kan vi inte annat än hålla med författarna. Vår tjänst för att skaffa ett andra telefonnummer är till för att du ska kunna känna dig säker och skydda din integritet på internet.
Genom att vi erbjuder tjänsten gratis begränsar vi inte tjänsten för någon, vare sig det är för ett barn som surfar runt på internet eller en vuxen person som inte vill lämna ut sitt vanliga telefonnummer. Läs mer om vår tjänst under “Frågor och Svar”.