Freespee

Freespee kan vara ett skydd på internet

Per Hellquist som jobbar på Symantec och är föräldraombudsman på riksförbundet Hem och Skola pratar på Alltombarn.se om på vilka sätt du kan säkra barnens nätanvändande. Per nämner 6 stycken punkter där en punkt handlar om att förbereda barnen på vad som kan hända på nätet. Chansen finns att barnen kan bli utsatta för olika saker och lurade. Att lära barnen att inte ge ut viss typ av information är väldigt viktigt.
Freespee kan hjälpa dig och ditt barn med att säkra internet-användandet. Med hjälp av gratis telefonnummer behöver ingen numera ge ut sitt riktiga telefonnummer på internet. Det är enkelt och smidigt att skaffa ett tillfälligt telefonnummer på www.freespee.se.
Eftersom det tillfälliga telefonnumret inte syns i sökkataloger så går det inte heller att söka upp telefonnumret på internet för att få fram hemadress. Freespee värnar om din integritet och erbjuder därför tjänsten gratis för privatpersoner.